Juhlistetaan kansainvälistä PAH-päivää liikunnan ja yhdessäolon merkeissä 3.5.2022

Juhlistetaan kansainvälistä PAH-päivää liikunnan ja yhdessäolon merkeissä 3.5.2022
Hei kaikki!
Kansainvälistä PAH-päivää vietetään 10. kerran 5.5.2022.
Yhdistyksemme juhlii päivää jo tiistaina 3.5. klo 18-19.
Järjestämme PAH-potilaille suunnatun myös voimaharjoitteita sisältävän kehonhuoltotunnin, johon saa tuoda läheisiään mukaan. Tunti on suunniteltu nimenomaan pahiksille! Tunnin vetää viimeisen vuoden fysioterapeuttiopiskelija, jolla on myös vankka liikunnanohjaajakokemus.
Tunti järjestetään Helsingin Arbiksessa, Dagmarinkatu 3. Tapahtumaan on myös mahdollista osallistua etänä Teams-videopalvelun välityksellä. Toivottavasti siis mahdollisimman moni pahis läheisineen ympäri Suomea innostuu mukaan!
Kaikille Arbikseen paikan päälle saapuville on luvassa pieni teemaan sopiva yllätyslahja!
Paikan päälle otetaan 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta, Teamsin välityksellä osallistujille ei ole rajaa. Teams-linkki tapahtumaan julkaistaan lähempänä ajankohtaa tänne sivustolle sekä yhdistyksen facebook-sivulle.
Ilmoittautumiset 30.4.2022 mennessä yhdistyksen facebook-sivujen kyseisen tapahtumajulkaisun kommentteihin tai sähköpostitse: tanja.sointu@gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisten läheistesi osallistujamäärä. Halutessasi voit kertoa lyhyesti erityistoiveesi tai -tarpeesi tuntia varten.
Jumppasali on iso, joten turvavälit saadaan pidettyä. Tarjolla on myös maskeja ja käsidesiä. PAH-potilaat kuuluvat koronaviruksen riskiryhmään, joten olethan erityisen tarkka ettet tule kipeänä tai altistuneena.